4 skincare must haves op reis

Wanneer je op reis gaat is het een absolute must om goede verzorgingsproducten bij te hebben want, laten we eerlijk zijn, je wilt er echt niet bijlopen als een verrimpelde rozijn. Voorkom dus een uitgedroogde huid, lichaam en haar door de juiste productjes mee te nemen. Dit zijn de absolute must haves in je reistas:

Gezicht

Er zijn drie dingen die je huid absoluut nodig heeft op vakantie: een straaltje zon, een vleugje hydratatie en vooral heel veel SPF. De ideale dagcrème moet dan ook een aantal essentiële ingrediënten bevatten: een hoog spf-gehalte en veel gezonde stoffen. Die van malin + goetz is de perfecte keuze want hij bevat groene thee oxidanten die beschermen tegen toxische stoffen uit de omgeving en is geschikt voor alle huidtypes. Smeren maar!

Malin + Goetz €44

Dagelijks hydrateren is essentieel voor een zachte, gezonde huid maar af en toe mag je wel eens volledig extra zijn. Een gezichtsmasker gaat een hydratatieboost geven en is ook perfect om even te ontspannen na een lange vlucht. Kies voor het Glamglow thirtsymud masker voor wie een beetje dorstig is. Maak je klaar om te stralen met dit face mask!

Glamglow Thirstmud €69

Haar

Niet alleen je huid moet gehydrateerd worden, ook je haar kan volledig uitdrogen. Aangezien de vogelverschikkerslook nooit een trend zal worden, denk aan strohaar, hou je die plek dus ook beter gevoed. Gebruik een beschermende olie van Phytoplage om je haar te beschermen tegen de zon. Perfect voor de wet beach hair look om iedereen aan het strand voor je te laten vallen.

Phyto Plage €15,09

Baard

Naast de haren op je hoofd zijn die op je kin ook een belangrijke plek om te verzorgen. Niemand wil een droge, jeukende baard hebben dus een goede olie is hier essentieel. De nourishing beard grooming solutions van Kiehls gaan je de weg wijzen naar een prachtige gehydrateerde kin. De mix van essentiële oliën van vers sandelhout, cederhout en eucalyptus verzachten je gezichtshaar meteen.

Kiehls €30,5

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072