amazon interieur

Amazon Interieur Trends 2020

Zo nu en dan heb je genoeg gehad aan je huidige stijl in de woonkamer of elders thuis, en heb je nood aan verandering. Maar je hebt slechts een klein budget vrij en eigenlijk is veel werk ook niet wat je zoekt? Met de Amazon interieur trends gids verander je de stijl in het huis snel en simpel in slechts enkele klikken!

r e t r o t e c h

Het valt niet te ontkennen, de technologie neemt absoluut ons leven over. Technologie is toegankelijk, gebruiksvriendelijk én slim! Of het nu gaat om een smartphone, een televisie, een camera of zelfs een auto, deze devices zijn niet meer weg te denken uit ons leven.

Maar laten we eerlijk zijn, soms missen we die oude, goede tijd, waar foto's nog ontwikkeld moesten worden in een donkere kamer, homemovies die op film werden gezet en alle nieuws op echt papier stond. Gelukkig kun je op Amazon als het ware ‘terug in de tijd gaan’ en de perfecte mix van beide werelden vinden; een hele selectie van retrotech.

O o s t e l i j k e  w a r m t e  i n  h u i s

Zijn we niet allemaal betoverd door de geur en de kleuren van een Noord-Afrikaanse medina? Marokkaanse soeks en Tunesische bazaars bezitten die ware oosterse magie. Waarom brengen we daar niet wat van mee in ons eigen huis?

Geniet van een hele selectie van paarse kussens, roestvrijstalen theepotten, kamerschermen met mandala-dessins en plaids in de warmste kleuren.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072