Antwerpen introduceert award winning yoga studio uit Brussel Yyoga

Antwerpen, maak kennis met Yyoga. Deze eigentijdse studio is de eerste Belgische studio ooit die diverse ultramoderne yoga stijlen verwelkomt met respect voor de eeuwenoude yoga tradities. De magische combinatie van een oogverblindend interieur, een innovatieve benadering van yoga lessen en een uitgebreid winkelaanbod in de ecofriendly, internationale multibrand store maken van Yyoga een all-in experience.

Nieuw in Antwerpen : Yyoga

Yyoga omarmt verschillende yogastijlen onder één dak en probeert de oude praktijken probeert aan te passen aan de behoeftes van het moderne leven.

Yyoga opende meer dan 2 jaar geleden voor het eerst de deuren in Brussel en is nu klaar om haar moderne versie van yoga ook in Antwerpen op de kaart te zetten. De Yyoga studio in Brussel ontving zelfs de 2015 Brussels’ Retail and Design Award en de Antwerpse studio heeft alle criteria om op nationaal vlak dezelfde prijs weg te kapen.  Wil je kennis maken met dit unieke concept? Op zaterdag 23 februari ben je welkom op de  officiële launch van 9.00 tot 13.00 uur voor drie gratis yoga lessen en uiteraard een hapje en een drankje!

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072