BUFFALO CLASSICS: STYLE YOUR FAVORITE PAIR

De buffalo is terug hip, of je het nu wil of niet. De foute jaren negentig-trend doet ons terugdenken aan die nostalgische jaren waarin we opkeken naar de Spice Girls en hoe graag we net als hen wilden zijn. Vooral in New York is de buffalo een hype, het is een kwestie van tijd voor hij ook weer bij ons zijn intrede doet! You love it or you hate it!

Buffalo

De fel gekleurde schoen met hier en daar wat glitter en een zool van maar liefst zeven centimeter dik doet weer haar intrede in de fashion wereld. In de jaren negentig was de Buffalo een jaar lang niet weg te denken op de de speelplaatsen of in de hitlijsten, want jawel, de Spice Girls hebben de Buffalo groot gemaakt. Stilaan verloor de schoen zijn succes en geraakte hij in de vergetelheid. Tot twintig jaar later... Het lompe schoeisel duikt plots weer op op webshops als Zalando en bij Britse high-end merken.

Buffalo

Bij de Buffalo zien we meteen weer die afgrijselijke jaren negentig look, maar deze keer wordt de schoen volledig anders gecombineerd. In New York wordt hij gestyled met de hedendaagse streetwear de post-millennialistische vibe weerspiegelt. Buffalo wijkt af van het mainstream pad en wil zijn dragers de mogelijkheid geven een krachtige blik te krijgen in de LGBT-beweging. De vernieuwde Buffalo's hebben een nog lichtere zool gekregen wat het wandelen en dansen met de sneakers eens zo gemakkelijk maakt.

Buffalo

Buffalo

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072