carharttwip antwerpen

Carhartt WIP opent nieuwe winkel in Antwerpen

Donderdag 11 juni opende het modemerk Carhartt zijn nieuwe winkel in de Kammenstraat  in het historische centrum van Antwerpen. De bovenverdieping is gewijd aan Carhartt Coffee. Het merk verkoopt er zijn unieke koffiemengeling evenals de bijbehorende woonartikelen en accessoires. Daarnaast is er nog een speciale ruimte voor kunsttentoonstellingen en evenementen.

De winkel strekt zich uit over twee verdiepingen waarbij omwille van de coronamaatregelen aanvankelijk alleen de benedenverdieping open zal zijn. Het pand werd gerenoveerd door het Belgische architectenbureau Robbrecht en Daem architecten.

In het ruime pand met meer dan 290m2 aan winkelruimte en 160m2 voor de koffiebar en events zijn verschillende materialen gebruikt: een combinatie van warme houtsoorten, iriserend gegalvaniseerd staal, marmer met goud en gerecyclede houten wandpanelen die het geheel een unieke uitstraling geven.. De Milanese architect Andrea Caputo ontwierp het volledige interieur.

Omdat een feestelijke opening van de Antwerpse winkel nu niet mogelijk, lanceert Carhartt WIP wél een exclusief Antwerpen T-shirt.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072