D'AUTAN, SLOW FASHION VOOR MANNEN

Neem Antwerpen als bron van inspiratie en je kunt eindeloos ontwerpen. Combineer dit met handcraft en daarmee omvat je de basis voor de Diamond collectie van D'AUTAN. Vanuit de visie 'eerst de sjaal, dan de outfit', kwam de authentieke capsule collectie tot stand. 

D'AUTAN, SLOW FASHION VOOR MANNEN

Antwerpen is het epicentrum van de diamant en tevens de mode hoofdstad van België. Met dat in het achterhoofd zette Evi Van der Planken de Diamond collectie neer. Met deze collectie wil D'AUTAN een statement maken voor vakmanschap en ambacht. De dessins zijn handgeschilderd en staan in het teken van iconische diamanten. D’AUTAN kreeg daarbij de ondersteuning van het Antwerp World Diamant Centre, alsook van Meesterslijpers Pieter Bombeke en Johan Olieslagers die hun kennis en ateliers ter beschikking stelden. Op bestelling kun je zelfs een heuse diamant op laten zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ook voor mannen!

D'AUTAN was al gekend door de prachtige 2-zijdige sjaals voor vrouwen met elk een exclusief verhaal, maar kreeg steeds meer vraag of ze ook voor mannen wilde ontwerpen. Evi: 'We spelen hiermee in op een veelgestelde vraag om ook accessoires voor mannen te maken. Deze eerste lijn is relatief beperkt, maar op termijn is het uiteraard de bedoeling om verder uit te breiden.' De lijn bestaat nu uit sjaals, strikken, dassen en bretellen.

 

Je vindt de pop-up shop van D'AUTAN tot eind december in de Groendalstraat 2 te Antwerpen en op dautan.be kun je altijd terecht. De prijzen variëren van €35 tot €225.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072