DAVID LLOYD | EINDELIJK OPEN !

Het concept bestaat erin een meerwaarde te geven aan de gym en op een andere manier aan klantenbinding te doen, door te focussen op de ervaring. Het aanbod is erg gevarieerd, met maar liefst 165 groepslessen. Elk lid kan ook privésessies boeken. Coaches zijn van ‘s morgens tot ‘s avonds beschikbaar om een programma op maat samen te stellen. En omdat het leven meer is dan sport, staat de high-end club ook bekend om haar wellnessruimten zoals hamam, jacuzzi en sauna’s. Een spa die enkel toegankelijk is voor volwassenen, terwijl de kids hun favoriete lessen volgen en de allerkleinsten zich amuseren in de crèche!.

Voor of na het sporten

Voor of na de inspanning is er ook ruimte voor ontspanning. In het restaurant, waar gezonde seizoensgerechten op het menu staan. En in het schoonheidssalon, tijdens een deugddoende verzorging of massage. En als het werk roept, dan maakt de adult lounge het wat makkelijker om de draad van ons hectische leven weer op te pakken.

De gezellige, weldoordachte sfeer van de club is geen toeval. Alles is erop gericht even te ontsnappen aan de tijd, grenzen te verleggen en inspiratie te vinden.

Dankzij de verschillende abonnementsformules wil David Lloyd Brussels sport toegankelijk maken voor iedereen. Van gemotiveerde beginners tot geharde sporters.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072