Shopping Nivelle

De Beste ‘Last Minute’ Buys in Tropical Heaven Bij Shopping Nivelles

De zomer komt stilaan aan zijn einde en zo ook onze favoriete tijd van het jaar, de ’solden’. Helaas stak Mr. Corona er dit jaar een stokje voor maar toch probeerde Shopping Nivelles er de zomerse schwung in te houden. Voor wie de laatste solden koopjes met een big bang wilt afsluiten, is bij Shopping Nivelles aan het juiste adres.

Vos prochaines vacances shopping nivelles

Shopping Nivelles bracht de afgelopen weken een heerlijke portie zomerse vibes naar je favoriete shopping maar wel met de meest waakzame veiligheidsmaatregelen in het achterhoofd . Een zomervakantie in een tropische sfeer met ‘jungle fever' decoratie. Dat was het idee achter het 'Summer Break' concept van Shopping Nivelles. 

De aankleding van Shopping Nivelles werd ingeruild voor een tropisch decor dat luisterde naar de naam "Jungle Fever”. Recht voor de H & M-zone kan je nog tot 31/08 je shopping afternoon out vereeuwigen met selfies en voor een gigantische groene oase die dient als photo wall. En ook hier trad Shopping Nivelles slim en veilig op want dankzij een contactloos systeem kan je de terminal zelf bedienen. Je foto managen kan je met een speciaal daarvoor voorzien pedaal die je met de voet bedient en via de QR-code kan je de foto in no time per e-mail ontvangen en sharen.  

Deze vrijdag en zaterdag draait voor de laatste keer de bekende DJ van ondermeer Tomorrowland 'DJ Licious' een DJ-set van 15.00 -19.00. Net voor school begint kan je dus nog even de laatste zomer vibes opsnuiven terwijl je je afgeprijsde ‘back to school’ outfit shopt.Shake, Shake, Shake & enjoy de laatste koopjes at Shopping Nivelles…

Dj Licious Partyshakerz shopping nivelles line up DJ

https://www.shopping-nivelles.be

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072