De CH.V Collagen Smartfilm van Primine lost je rimpels in no time op!

Op dagelijkse basis krijgen we via tal van kanalen middeltjes naar ons hoofd geslingerd, die ons minder rimpels en een optimale huid beloven. Dit kan wel eens handig zijn, aangezien ons lichaam minder collageen produceert naarmate we verouderen. Deze vermindering is de voornaamste reden van de toename van rimpels.

Het Koreaanse bedrijf Primine ontwikkelde een vernieuwde technologie in de CH.V Collagen smartfilm, die net iets anders te werk gaat dan de standaardemulsies, injecties en drankjes die we allemaal kennen.

Recent onderzoek toont aan dat absorptie van collageen in de bloedbaan 92x effectiever verloopt via het mondslijmvlies. Je brengt de smartfilm simpelweg aan de binnenkant van je wang aan. Na 10-30minuten is het volledig geabsorbeerd en gaat de collageen aan het werk. Het eerste resultaat kan je al in twee weken zien, maar dit kan oplopen tot 12 weken afhankelijk van de huid. Aangezien je het in de mond moet aanbrengen, is het belangrijk om de beleving zo aangenaam mogelijk te maken. Laat dit nu net de specialiteit zijn van de Koreanen. De smartfilm komt met een frisse smakencombinatie van munt en citroen, die je bovenop een gezonde huid ook nog eens doet watertanden. Twee vliegen in één klap dus! Je brengt de smartfilm simpelweg aan de binnenkant van je wang aan. Na 10-30minuten is het volledig geabsorbeerd en gaat de collageen aan het werk.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072