De Coolste Christmas Gifts in Winter Wonderland

Nog even en het is zover.  Dan vieren we dit jaar in zeer intieme kring de meest bijzondere en ‘warme’ dag van het jaar, Kerst. TGI  brengt nog wat last minute inspiratie om jouw geliefde onder de kerstboom helemaal te verrassen. Merry Christmas everybody!

ALBATROSS LIQUOR:

Als vrijheid een smaak zou hebben, dan heeft de Belgische Likeur ‘Albatross Liquor’ die gevonden. Een op en top Belgisch product van de gerenommeerde West-Vlaamse distillerij Albatross Liquors, dat begrepen heeft hoe je aroma’s op hun best ervaart.

ROCKBOX BOLD X

De BOLD X is de nieuwe speaker van het Rotterdamse audiomerk FRESH 'N REBEL. De speaker is extra klein gemaakt, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. De ronde vormen zorgen ervoor dat de speaker goed in de hand ligt en omdat hij zo plat is, past hij zelfs in je broekzak.

MEYERS GIN

Gedistilleerd in een hypermoderne stookketel en met de hand gebotteld. Zo krijgen de Belgische Meyer’s Gins geprocuceerd bij Spirits by Design hun toegankelijke en kwalitatieve smaak.

WIRELESS TWINS

Hoe heerlijk is het om, nu meer dan ooit, te ontsnappen aan de realiteit. Guess what?! Dankzij de gloednieuwe Twins Earbuds van Fresh N Rebel is het mogelijk om volledig draadloos en met de beste sound en design, naar je favoriete songs en podcasts te luisteren.

CAVIAR

De Caviar Expert Collection van Anny Rey mikt hoog met deze kwaliteitsvolle gezichts- en lichaamsverzorging, die speciaal werd samengesteld om huidverslapping en verlies van strakheid tegen te gaan.

SALIMA THAKKER

Met de Elementals collectie brengt de van oorsprong Antwerpse en internationaal bejubelde Salima Thakker het heden en het verleden harmonieus samen.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072