De Stromer ST3: in stijl naar jouw werk

Heb jij ook zoveel frustraties wanneer je in de file zit? Dan is de nieuwe Stromer zeker iets voor jou! Wanneer je op deze moderne fiets zit glij je moeiteloos voort. Rijplezier en frisse lucht, ideaal dus! 

Dankzij de S-Pedelec ST3 van Stromer hoef je jouw dag niet te beginnen met veel stress en frustraties door het verkeer. Je stapt op de fiets en autobestuurders zullen verwonderd opkijken wanneer je bij groen licht in razendsnel tempo tot 45 km/u passeert. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over bezweet toekomen op het werk. Die tijd is voorbij! 

Het Stromer-model heeft een gebruiksvriendelijke Stromer-OMNI-app. Hier kan je statistieken oproepen, maar ook verschillende motorinstellingen aan je noden aanpassen én een slimme diefstalbeveiliging. Niets is zo hatelijk dan jouw fiets dat gestolen wordt. Dankzij deze beveiliging hoef je geen schrik te hebben. De motor wordt geblokkeerd, een alarm en locatiedetectie worden geactiveerd. Nu kan je uitgaan zonder je zorgen te maken. Perfect!

Het Zwitserse merk Stromer staat voor kwaliteit, design, precisie, betrouwbaarheid en respect voor het milieu, dat komt ook terug in de ST3. Helaas hangt hier wel een prijskaartje aan verbonden. Voor 6.990 euro is hij van jou, maar het is zijn geld wel waard!

De Stromer ST3 is beschikbaar in twee kleuren! Hij zal pas op de markt verschijnen in de late herfst van 2020… Dus boys nog even geduld!

Voor meer informatie kan je altijd terecht op de website van Stromer.  ­

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072