Designspecialist Divani viert 25 jaar interieur met Italiaanse klasse

Limited edition Camerich x Christian Lacroix zetels zijn dé summer musthave in élke lounge

Voor deze zomer werkte Divani samen met de interieurnaam Camerich en met het modefenomeen Christian Lacroix een unieke zetelcollectie uit die in elke summer lounge de show steelt. De collectie bestaat uit exclusieve zetels met elk een uniek zomers printje.

Voor de zomerperiode pakt interieurspecialist Divani samen met Camerich uit met een exclusieve limited edition met niemand minder dan modefenomeen Christian Lacroix. Divani blies de authentieke Lacroix stoffen een nieuw en vooral kleurrijk leven in. De tropisch getinte collectie bestaat uit een beperkte collectie van éénpersoonszetels en poefjes, één voor één bekleed met frisse prints van planten, vogels en bloemen die je instant doen wegdromen naar tropische oorden. Van elk item staan er slechts 50 exemplaren op stock. Uiteraard zijn de lederen zitjes zonder bekleding ten allen ten tijde te verkrijgen. Er is geen twijfel mogelijk, Divani staat ten alleen tijde garant voor betaalbaar en kwalitatief interieurdesign.

De keuze om de Camerich zeteltjes te bekleden met de zomerse prints, is geen verrassing. Al meer dan vijf jaar zet Divani het kwaliteitsmerk Camerich op verschillende plaatsen in Europa op de kaart. Vorig jaar ontpopte zich een monobrand in Marbella en Lissabon met aan het roer ook hier weer David Van Loo van Divani. Dit jaar kreeg het merk haar eigen flagshipstore in Antwerpen in de Divani shop. In september krijgen Cannes en Heemstede een Camerich
monobrand winkel. Camerich wil hoogstaand kwalitatief design aanbieden aan een verantwoorde, betaalbare prijs, zodat meer mensen kunnen genieten van een mooi interieur. Ze willen de democratisering van Italiaans topdesign ook in ons land voortzetten.

Home

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072