milkshake

Diners en brunch in stijl van Milkshake Festival The Magic Milkshake Soiree op dakterras van Restaurant Bureau Amsterdam

Milkshake Festival strijkt op vrijdag 24 en zaterdag 25 juli neer op het dakterras van Restaurant Bureau in Amsterdam Nieuw-West. Daar worden twee keer een diner en éénmaal een brunch in de stijl van het festival georganiseerd. Per evenement zijn er, in overeenstemming met de geldende Corona-maatregelen van het RIVM, honderd plekken beschikbaar. Reserveren voor het driegangendiner met drankje is vanaf 24 juni mogelijk via: www.milkshakefestival.com

Met The Magic Milkshake Soiree krijgt een gelimiteerd aantal bezoekers de kans toch een beetje Milkshake mee te maken. De diners vertegenwoordigen de twee hoofdpodia van het festival; ‘Supertoys’ en ‘Vieze Poezendek’ en de brunch staat in het teken van de ‘Totally Drag Brunch’. De Milkshake-supersterren brengen bijpassend entertainment van het festival op kleine schaal aan tafel.

De bezoekers van The Magic Milkshake Soiree worden vanaf een aantal centrale punten in Amsterdam gehaald en teruggebracht door de Magnum Pride Ride, om te zorgen dat de gasten veilig en gratis thuiskomen. Dit is een voortzetting van de Pride actie uit 2019, toen liet het ijsmerk een tiental taxi’s door de stad rijden om de kwetsbare doelgroepen veilig door de stad te verplaatsen.

De kaartverkoop voor de diners en brunch start op 24 juni 2020 en de tickets zijn € 60,- euro inclusief een 3-gangen diner en een drankje. Mensen met een voucher kunnen deze verzilveren voor een diner of brunch.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072