DUA LIPA EN JAGUAR SLAAN HANDEN IN ELKAAR

Dua Lipa en automerk Jaguar slaan de handen in elkaar voor een baanbrekende muzikale en technologische samenwerking. Het Dua Lipa-project geeft het startschot voor een Europees programma om de PACE-familie te promoten. Tijdens het lanceringsevenement 'Dua Lipa x Jaguar' in Amsterdam geeft Dua Lipa een exclusief concert en wij mogen erbij zijn! 

Jaguar

Op maandag 3 september gaat de Set the Pace campagne van Jaguar Land Rover officieel van start. Dat Dua Lipa een muzikaal talent is en wel van een touch of technology houdt, is geen verrassing meer. Een logische keuze voor een samenwerking, denken wij. De lancering geeft het startsein van een reeks Jaguar-evenementen in heel Europa onder de naam 'The Pace: Season One'. Die evenementen vieren de populaire SUV-modellen van het automerk.

Over een dikke week staat Dua Lipa op het podium voor de exclusieve lancering van haar samenwerking met Jaguar en dat willen we maar al te graag met jullie delen! Volg Talkies en The Gay Issue op Instagram om maandag 3 september mee te kunnen genieten van alle hoogtepunten die dan plaats vinden!

TEASER: Op de dag van het evenement worden er verschillende testritjes gemaakt met de eerste Jaguar die 100% elektrisch is, de I-Pace. Die Jaguar verwerkt ontelbare data die achteraf omgezet worden naar muziek door Dua Lipa en die song brengt ze 's avonds live!

Bekijk hier de aankondigende video.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072