Een Idyllisch Stukje Côte d’Azur in Knokke

Een tot de verbeelding sprekende locatie waar de rich, famous, young & trendy van de stralende zon, een zuiderse lounge setting en een hapje en een tapje kan genieten. Dat is Monroe Beach. De mondaine strandclub in Knokke werd genoemd naar de blonde fifties legende. Vandaag passeren hier wereldsterren en fashionista’s de revue. En diit jaar blaast de prachtige beachclub haar 4de kaarsje uit.

De passie voor het Mediterraanse leven en voor esthetische schoonheid, bracht het koppel Debby en Glenn, de uitbaters van het etablissement op het idee in eigen land een Zuiderse strandbar te decoreren en uit te baten. Glenn, meubelontwerper van origine, mat met een zachte mix van nude tinten vermengd met licht hout, de club een luxe karakter aan.

Debby bracht de energie naar het strand en sloot exclusieve partnerships met A-merken zoals Crystal en Laurent Perrier. Maar ook Belgische A-listers zoals het DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike, Jean-Claude Van Damme hoorden dat het goed was op Monroe Beach en kwamen een bezoekje brengen.

monroe 1

 

Maar wat je nog beter kan op Monroe Beach dan alle glitter en glamour te aanschouwen, is genieten. Naast de traditionele ligbedden zijn er ook grote kussens waarop je met een flesje Champagne kan ontspannen. Een verfijnde kaart met tapas maar ook het arrangement van geraffineerde strandcocktails en een subliem assortiment wijnen beloven je een onvergetelijke dag op het Monroe strand! Maar Monroe Beach is ook dé kick-off voor een avondje proeven van het bruisende nachtleven in Knokke.

Zoals ‘Fêtes des Belges’ op 21 juli, dé viering van onze Nationale feestdag op het Monroe strand. Wij passeren deze zomer alvast op dit magnifieke plekje in Knokke.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072