Een Snel Rustmoment Met De Nieuwe Sigaren Van Davidoff

Davidoff breidt zijn gamma sigaren Winston Churchill uit voor de liefhebbers met een druk leven. De Raconteur (Petit Panetela) en de Traveller (Belicoso) laten toe de aroma’s van een complexe blend in minder dan 20 minuten te appreciëren. Een innovatief antwoord op onze snelle levensstijl.

Davidoff cigars Winston Churchill

De master blenders van Davidoff Master hebben met veel flair en subtiliteit een boeiende uitdaging aangenomen: sigaren ontwerpen met een complex karakter dankzij een even kostbare als harmonieuze blend van hoogkwalitatieve tabakken uit Nicaragua, Peru, Equator en de Dominicaanse Republiek. De inspiratie voor deze korte formaten is de persoonlijkheid van een Winston Churchill; een grote man waarvan zijn complexe karaktertrekken evenals zijn daden en ervaringen onze geschiedenis hebben vormgegeven.

De Raconteur
Sir Winston Churchill was een verteller, een liefhebber van woorden met een levendige en soms vlijmscherpe geest. Een geboren verhalenverteller en woordenwever die toespraken hield waar zelfs zijn grootste vijanden van hielden. Zijn anekdotes waren sappig en ingevlochten net zoals de complexe smaken van deze Petit Panetela met aardenoten en vleugjes specerijen en zoethout in het begin, die langzaam verzachten met bloemen- en kruidennoten. Een geur die doet terugdenken aan avonden in het gezelschap van dé grote man. 
 
De Traveller
Zijn leven lang was Sir Winston een reiziger, een avonturier die de wereld verkende via zijn werk als oorlogsverslaggever, zijn geest verruimde en horizon verbreedde. Zo ontdekte hij ook Cuba waar zijn liefde voor sigaren ontstond. Want de zaden van dit eiland zijn de essentie zelf van de Belicoso. Zijn zin voor reizen leidde hem achteraf naar Marrakech, een stad waar hij inspiratie uithaalde voor talrijke schilderijen en een stad die even rijk aan smaken is als de Belicisosigaar, die vast en zeker de exotische voorkeuren zou aanspreken van Sir Winston ‘himself’.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072