EIN-DE-LIJK: Tiffany & Co opent een pop-up café in Harrods

Is breakfast ook jouw favoriete maaltijd? En altijd al gedroomd om te ontbijten bij Tiffany in Londen? Dan hebben wij goed nieuws! Tiffany & Co opent het Blue Box Café in Harrods in Knightsbridge. Tijd voor een citytrip naar Londen dus!

Tiffany Blue, dé iconische kleur, is in het hele café te zien en creëert de illusie van dineren in één van de beroemde blauwe dozen. Het interieurontwerp brengt een eerbetoon aan Tiffany’s expertise en zijn grootste inspiratiebron – de natuur zelf – met ongelooflijke amazoniet stenen decoraties en handgeschilderde prints van fauna & flora. 

Het is één en al beleving en een once in a lifetime experience. In dit café wordt je helemaal omringd door Tiffany & Co sieraden. Er is ook een exclusief menu gemaakt met de hoogste kwaliteiten van lokale ingrediënten. Het à la carte menu herinterpreteert de hedendaagse keuken op een verfijnde en speelse manier en biedt ook vaste menu’s voor ontbijt, thee en diner. Good food is good mood!

Het Blue Box Café is open vanaf februari 2020 en blijft maar een beperkte tijd open. Dus wacht niet te lang en ga lekker brunchen. Smakelijk!

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072