Evil Eye sportbrillen: Nieuwkomer met meer dan 25 jaar ervaring

Onlangs verscheen er een nieuwe speler op de markt voor sportbrillen: evil eye, het merk dat de grenzen verlegt voor hoogwaardige sportbrillen. Het gloednieuwe merk kan rekenen op de expertise van Silhouette International, een familiebedrijf uit het Oostenrijkse Linz dat wereldwijd zo'n 1600 werknemers telt. Alle evil eye sportbrillen worden ontwikkeld en nauwgezet geproduceerd in Oostenrijk. Bovendien is elk model verkrijgbaar met glazen op sterkte, die ook 'Made in Austria' zijn.

Het merk bouwt op de jarenlange expertise en vakkennis van Silhouette International, dat al meer dan 55 jaar actief is op de markt voor premiumbrillen en al meer dan 25 jaar sportbrillen produceert.

Van ontwerp tot productie, van aanpassing tot perfecte prestaties: de sportbrillen van evil eye bieden het beste zicht en een optimale bescherming tijdens elke sportactiviteit. Dankzij innovatieve technologieƫn, een ongeƫvenaarde kwaliteit en een perfect evenwicht tussen design, materiaal en optica presteren de brillen steeds optimaal en voldoen ze aan de allerstrengste eisen.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072