Flamingle into summer met de nieuwe Ibiza Ice Flamingo flavour

Ibiza Ice Experience - Kroatie 2019 | © Verkijk

Wij kunnen niet wachten tot het zomer is. Zon, zee, strand, maar vooral heerlijke cocktails en fruitige drankjes. Ibiza Ice brengt een nieuw zomersmaakje uit dat perfect past bij de glossy gay men. De fruitige wijn, Flamingo, is een heerlijke summer drink die op elke poolparty aanwezig moet zijn.

De roze ster onder de Ibiza Ice flavours is een perfecte combinatie van Flamingo sprankelende fruitwijn, grapefruitsap en een touch van frambozen. De jeugdige frambozensmaak in combinatie met de volwassen smaak van grapefruitsap geeft je het beste van beide werelden. Onze zomer kleurt roze met deze smaaksensatie.

What you read is what you drink! Door de verfrissende smaken kan je het drankje puur drinken, maar ook zeker verwerken in zomerse cocktails. Daarnaast kan je de bruisende wijn ook gebruiken als ingrediënt in een heerlijke summer dipsaus of een zoet nagerecht. And no worries, de roze smaakbom bestaat uit all natural smaakmakers en bevat weinig calorieën en geen toegevoegde suikers.

Ibiza Ice Experience - Kroatie 2019 | © Verkijk

Wie deze zomer wilt proeven van dit heerlijk drankje op het strand, dan kan dat in eigen land. Deze zomer is de Flamingo verkrijgbaar bij verschillende Belgische beachbars waaronder Monroe Beach, Siësta Beach en Blue Buddha.

Ibiza Ice Flamingo is te verkrijgen bij de betere drankenhandel, Bij de B2B keten Metro, bij de supermarktketen Delhaize en online: www.ibizaice.com.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072