Fossil lanceert modieuze lijn Connected Accessoires

Een Connected Accessoire kan veel meer zijn dan alleen een functioneel elektronisch apparaat. Het kan eenvoudig zijn. Het kan modieus zijn. Het kan nieuwsgierigheid opwekken en aanmoedigen om nieuwe plaatsen te ontdekken en nieuwe avonturen te beleven.
Fossil, een van ’s werelds toonaangevende accessoiremerken, introduceert de Fossil Q: een lijn modieuze Connected Accessoires die staat voor goed design, deskundig vakmanschap en de eigenheid die Fossil kenmerkt.

De lijn bestaat uit twee typen connected horloges en twee typen connected armbanden (voor mannen en voor vrouwen), zo is er voor elk wat wils. Tevens wordt een draadloze oplader meegeleverd voor het stress-vrij opladen.

Het geheim achter al deze horloges is te danken aan Fossil’s gepatenteerde app. De app heeft drie belangrijke kenmerken:

 

  • Q Activity: Deze ingebouwde fitness tracker laat zien hoeveel calorieën je verbrandt en geeft je behaalde resultaten op een speelse manier weer.
  • Q Notifications: Deze meldingen geven jou een seintje van een social media update, belangrijk telefoontje of een vergadering die op je wacht.
  • Q Curiosity: Cue your curiosity! Deze meldingen waarschuwen je dat het tijd is om te ontsnappen aan je dagelijkse routine, te kijken vanuit een andere hoek of iets nieuws te proberen in jouw vriendengroep.

 

www.fossil.com

 

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072