Louis Talpe fiets

Game on met BioSil

We zijn massaal aan het sporten gegaan. Vooral lopen en fietsen zijn heel populair om in shape te blijven. Helaas komen tijdens dergelijke fysieke activiteiten de gewrichten enorm onder druk te staan. Om mannen die actief sporten bij te staan en gewrichtsklachten sterk te verminderen, ontwikkelde Adephar het voedingssupplement BioSil ON YOUR GAME. Louis Talpe en triatleten Kenneth Van Den Driessche en Frederik Van Lierde zijn alvast fan.

De werking van BioSil ON YOUR GAME

BioSil ON YOUR GAME is het eerste product dat de oorzaak van gewrichtsproblemen aanpakt en niet enkel de symptomen probeert te maskeren. Het voedingssupplement boost de eigen lichaamscellen om nieuw collageen aan te maken en bestaand collageen te beschermen tegen afbraak. Daardoor krijgen kraakbeen, pezen, ligamenten en botten, die hoofdzakelijk bestaan uit collageen, een optimale ondersteuning. 

Een leuk neveneffect, dankzij de collageen boost zorgt BioSil ON YOUR GAME ook voor dikker en sterker haar, minder rimpels en sterke nagels.

Een capsule ‘s morgens en ‘s avonds is al voldoende om at the top of your game te zijn. Bovendien bevat het supplement geen artificiële bewaarmiddelen, gluten en smaak- of kleurstoffen en is het geschikt voor veganisten en vegetariërs.

BioSil ON YOUR GAME is verkrijgbaar bij apothekers, gespecialiseerde sportcentra of via www.biosilonyourgame.eu. Je kan starten met een kuur van 1 maand (€ 33,95) of gaan voor een 3-maanden kuur (€ 93,95).

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072