Gant

GANT INTRODUCEERT: MACHINEWASBARE KLEDING

Het preppy lifestyle merk Gant brengt een nieuwe innovatie op het gebied van American sportswear op de markt: een kledinglijn die je thuis in de wasmachine kan wassen. Dat bespaart tijd én draagt bij aan een duurzame wereld. De premium kledinglijn bestaat uit casual blazers en pakken voor hem en haar.

Gant

Gant maakt met deze machinewasbare kledinglijn het moderne leven wat eenvoudiger. Druk leven? Dan is het niet altijd gemakkelijk je kleding netjes te houden. Je pakken en blazers moet je altijd maar naar de droogkuis brengen en daar heeft niemand toch tijd voor? Onder het motto 'A busy lifestyle needs smart solutions', ontwierp Gant de nieuwe kledinglijn die je gewoon thuis kan wassen. Gant overdacht de materialen en constructies van hun kleding om zo tot zijn nieuwe ontwerpen te komen. Nooit meer voor de deur van een gesloten droogkuis staan, je kleding is altijd klaar voor een spontaan feestje.

Matthew Wood, Creative Director bij Gant: 'Duurzaamheid en tijdsbesparing waren de redenen om deze lijn te ontwikkelen. De kleding kan thuis gewassen worden en hoeft niet meer naar de stomerij. Dat is duurzaam, zowel voor het milieu als voor de economie. En thuis wassen bespaart tijd, tijd die je nu overhoudt voor vrienden en familie.'

Gant

Maar wat maakt het dan mogelijk dat de kleding gewoon in de wasmachine mag? De totaal nieuwe benadering van kledingconstructie en de keuze van kledingcomponenten. Zo koos Gant voor stoffen met wolmix, zorgde het voor speciale tussenvoeringen en zitten de naden op speciale plekken waardoor de maatstukken na het wassen hun perfecte pasvorm en uitstraling behouden. Denk aan het milieu en was je kleding op een laag programma en gebruik wasmiddel van een ecolabel. Na het wassen laat je je pak hangend drogen en is het daarna meteen klaar om te dragen. Als kleding op die manier verzorgd wordt, blijft het nog lang een favoriet item in je dressing!

Gant

Verkrijgbaar in alle winkels en online. Prijzen variëren tussen de €179 en €399.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072