YOI

Geef de ideale BBQ met de nieuwe outdoor furniture van YOI

Ben jij ook al helemaal klaar voor de zomer? En koop je maar al te graag nieuwe furniture om helemaal in de summervibe te komen? YOI komt met dé perfecte tuinmeubelen op de markt. Én het is betaalbaar. 

Inspired by Relaxation

Van zodra de eerste zonnestralen arriveren, mogen prachtige tuinmeubelen niet langer ontbreken. Want zeg nu zelf, de sfeer en gezelligheid die je tuin uitstraalt is toch onmisbaar? De nieuwe collectie van YOI is van Nederlandse bodem en is ontworpen met een achterliggende gedachte, dat relaxen niet alleen goed moet zijn, maar ook mooi. Het oog wil natuurlijk ook wat! De meubels zijn stuk voor stuk Europese ontwerpen met een vleugje Oosterse mystiek, met Japan als inspiratiebron.

YOI betekent ‘goed’ in het Japans! Maar ze staan ook voor zen met een comfortabele en zachte bekleding. Een prima reden dus om nog eens een lekkere BBQ te organiseren. Just take your time to relax, every moment matters! 

YOI
YOI

Bij YOI word je niet om de tuin geleid! Ze bieden high-quality tuinmeubels aan voor een aantrekkelijke prijs. Voor deze collectie werd er voor moderne en high-quality materialen gekozen, zoals aluminium, rope en teakhout. Alle items van YOI hebben een Japanse naam die afkomstig zijn uit de natuur. 

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072