GETEST EN GOEDGEKEURD: DE NIEUWE AUDI TT ROADSTER

Exact twintig jaar geleden, in 1998, bracht Audi de allereerste Audi TT Roadster op de markt. Om dat te vieren brengt Audi nu een geheel nieuwe versie van de TT Roadster. Het koetswerkdesign van het stijlicoon werd sportief aangescherpt, kreeg krachtige motoren onder de kap en een heel uitgebreide standaarduitrusting. Wij gingen hem testen!

Colour: Vegas yellow

Daar staat hij dan, de allernieuwste Audi TT Roadster. Alleen al op het zicht wil je niks liever dan meteen een rondje gaan rijden met zo'n beest van een auto. Het design en de liefde voor detail smeken om met jou de wegen te gaan verkennen. Dat de Audi TT synoniem staat voor rijplezier merk je meteen wanneer je de ultra-krachtige motor aanzet. Dat heerlijke ronkende geluid uit de dubbele uitlaatbuizen, de soepele schakeling en man, wat zitten die lederen zetels lekker.

Interior

Voor de twintigste verjaardag van de Audi TT Roadster zette Audi het sportieve karakter van het model extra in de verf. Zo trok Audi het design van de nieuwe TT Roadster strakker, kreeg hij straffere prestaties mee en werd de standaarduitrusting uitgebreid.

Colour: Tango red

We starten onze korte roadtrip. Eerste versnelling, gas geven en je vliegt weg. Door de ultra-krachtige motor trekt de Audi TT Roadster op als geen enkele andere wagen. Hij is smooth in de bochten doordat de individuele koppelverdeling actief wordt in snel genomen bochten en zo zorgt voor doelgerichte remingrepen op de ontlaste wielen aan de binnenkant van de bocht. Nog een pluspunt: Hij schakelt bijna onvoelbaar, wat een zaligheid! 

Onze highlights aan de Audi TT Roadster:

  • De sportieve designaccenten die de dynamische look benadrukken
  • De nieuwe S-tronic met zeven versnellingen voor de snelheidsduivels onder ons
  • De uitgebreide standaarduitrusting die het rijplezier een extra boost geeft

Wanneer niemand ons ziet, stappen we snel de auto in en rijden we vliegensvlug weg om vervolgens niet meer terug te komen, want die auto willen we hoe dan ook bijhouden. Nee, grapje, dat deden we niet, al hadden we het echt heel graag willen doen!

Ps.: Zo'n nieuwe Audi TT Roadster heb je al vanaf €38.550. 

 

 

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072