Glamoureus, klassiek en onberispelijk: dit zijn de must-have producten van M·A·C Cosmetics volgens Miss Envy Peru

M·A·C Cosmetics zet de spotlight op de favoriete make-up producten van Drag Race Holland winnares Miss Envy Peru. Als oud make-up artist bij M·A·C Cosmetics, weet zij als geen ander hoe je de meest creatieve avant-garde looks creëert. 

Toen Envy Peru bij M·A·C Cosmetics begon te werken, stond ze helemaal aan het begin van haar carrière in Drag. Envy haalde inspiratie uit de looks van vroege filmsterren zoals Marilyn Monroe. Haar favoriete look? Glamoureus, maar toch klassiek. Deze creëerde ze met een onberispelijke rode lipkleur en een perfecte zwarte vloeibare eyeliner. De Envy die we vandaag op onze schermen zien, heeft een creatieve avant-garde make-up stijl ontwikkeld, maar haar favoriete make-up producten zijn hetzelfde gebleven. De Envy Peru Most Loved M·A·C collectie eert een aantal van haar must-have producten, die ze al vanaf het begin gebruikt - en waar ze nog steeds niet zonder kan: Studio Fix Powder, Brushstroke Eyeliner en Ruby Woo lipstick.
Studio Fix Powder Plus Foundation
Envy’s go-to poederfoundation voor een geperfectioneerde matte, gesculpteerde huid. ‘Ik gebruik de kleur NC42 om mijn foundation te fixeren en een extra dekking te geven. Dit zorgt voor een perfecte basis die lang houdt op het podium en er onberispelijk uitziet voor de camera.’ Envy gebruikt de lichtere tinten zoals NC10 om de hoogtepunten van haar gezicht te accentueren en een van de donkerdere tinten, zoals NW50, om te contouren en een gedefinieerd jukbeen en kaaklijn te geven. 
 
Retro matte lippenstift in kleur Ruby Woo
Dé kleur rood van alle roodtinten. ‘Iedereen heeft een Ruby Woo lippenstift in zijn make-up tas nodig,” vindt Envy Peru. ‘Het is een roodtint die werkt voor alle huidtinten en het laat je tanden witter lijken – wat wil je nog meer van een lippenstift!’
 
Brushstroke liner in kleur Brush Black
Een intense liner om je ogen te definiëren. ‘Eyeliner is een element in bijna elke look die ik creëer,’zegt Envy Peru. De Brush Black eyeliner is superzwart en is gemakkelijk aan te brengen. ‘Ik gebruik het zowel voor een simpele wing als om creatieve dynamische vormen rond mijn ogen te creëren.’
Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072