GO ALL THE WAY MET DE AW18 COLLECTIE VAN PRIMARK

Modeketen Primark pakt uit met een spannende, uitdagende nieuwe mannencollectie voor AW18. Van sportieve items en grove breisels, tot veel kleurgebruik en verrassende combinaties. In deze selectie is er zeker iets wat bij je past. Klaar om de show te stelen dit najaar?

De najaarscollectie is opgedeeld in 5 thema-trends. De eerste is de ‘sports’ trend. Voor de mannen die fan zijn van de athleisure trend zijn er zwart-witte schaakbordontwerpen die de leidraad vormen in deze lijn. Je vindt ze terug op allerlei soorten items waaronder, tassen, broeken en riemen. Deze look maak je helemaal af met een paar klassieke, nerdy, witte sportsokken. Een bomber jacket is trouwens ook always a good idea!

Dit najaar draait het om felle kleurtjes en durven contrasteren. Dit zie je terug in de ‘underground’ trend. De grafische prints zijn ook in deze collectie niet weg te denken. Als je het liever wat subtieler en rustiger hebt, zijn er de grove breisels, teddy jacks en parka’s. Deze ‘Portland’ trend is super cosy. De beanies en suède sportschoenen maken jouw huggable look helemaal af. Bij deze items spelen zachte kleuren, zoals pastel, de hoofdrol.

 

‘Street Scholar’ bezorgt jou de uniformlook op een trendy wijze. De vesten en sweaters met embleem zijn hier de musthave items.

In het thema ‘Hiver Royal’ vind je krachtige roodtinten terug en de kleuren blauw en bruin. De hoofditems zijn oversized en bomber jackets. De befaamde velvet colbertjas mag ook zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen!

Welke look kies jij?

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072