GUESS, INC. KONDIGT DE GUESS X J BALVIN KLEURRIJKE CAPSULE CAMPAGNE EN COLLECTIE AAN

Het merk Guess werkte opnieuw samen met de superster J Balvin om de exclusieve capsulecollectie “GUESS x J BALVIN Colores" te creëren, geïnspireerd op zijn nieuw album. Al voor de tweede keer geeft J Balvin het merk zijn mening en ontwierp hij nog meer stukken voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De Vibras-collectie was een groot succes was en gaf een andere draai aan zijn tournéé.

De nieuwe collectie die vanaf maart zal verschijnen, is geïnspireerd op zijn nieuw album ‘Colores’ en bevat natuurlijk heel veel kleur. In de campagne staat de zanger in de kleurijke straten van zijn woonplaats Medellin, Colombia, naast de modellen Jamea Byrd en Sara Orrego. De shoot werd geregisseerd door Nicolai Marciano, Director of Partnerships bij Guess, "gestyled" door DJ en model Sita Abellan en gefilmd door modefotografe Tatiana Gerusova. Enkele van zijn fans hadden de mogelijkheid om hem te vergezellen tijdens zijn 2-daagse reis om de campagne te fotograferen.

"Het heeft prachtige creatieve inspiratie opgeleverd om een nieuw album en een nieuwe bijbehorende collectie te overwegen - beide verbonden in de manier waarop ik mijn muziek heb verkend door middel van een palet van individuele kleuren. Het was ook erg spannend om de GUESS x J BALVIN Colores-campagne te filmen in de stad waar het voor mij allemaal begon - om deze enorme internationale campagne te voeren en tegelijkertijd de levendige mensen en cultuur van Medellin in de schijnwerpers te zetten. Het is weer een kans voor mij om te laten zien hoe mooi Colombia is en de aanwezigheid van de ontluikende artistieke vibraties in de hele stad en het land. ”

- J Balvin

Guess maakte een garderobe voor J Balvins dansers en merchandising en wil graag naast deze superster ook nog andere partnerschappen blijven ontwikkelen. Met deze nieuwe collectie, Colores, heeft Guess zichzelf echt overtroffen om een meer gevarieerde collectie voor mannen, vrouwen en kinderen aan te bieden. De passie en betrokkenheid van J Balvin als partner was ideaal in het creatieproces.

De GUESS x J Balvin 'Colores' collectie zal op 27 maart in de winkels en online beschikbaar zijn op www.GUESS.com.

OVER J BALVIN:

"Global Reggaeton Ambassador" - J Balvin is nu een van 's werelds top streaming muziekartiesten in elke taal en heeft een legioen van fans ontwikkeld dat wordt vertegenwoordigd door meer dan 65 miljoen volgers op sociale netwerken. Gegroet door Billboard als "de grootste doorbraak die de Latijnse muziek in vele jaren heeft gezien" en Pitchfork als "het gezicht van de moderne Reggaeton", leidt Balvin een tweede generatie van Musica Urbana sterren die de Latijnse muziek hebben voortgestuwd tot een ongekende wereldwijde omarming. Tegelijkertijd is Balvin uitgegroeid tot de machtigste culturele gezant van de Latijnse muziek in zowel de mode- als de pop-artgemeenschap, terwijl hij een van de meest gewilde medewerkers in de muziekindustrie en toonaangevende artiesten op festivals over de hele wereld is geworden.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072