Haal het maximum uit jouw terras met de Outdoor kussens van Overstock Garden

Zoals geweten dient gemak de mens en laten we het tuintextiel het liefst buiten achter zonder er naar om te kijken. Maar meestal kan het textiel waar tuinkussens van gemaakt worden, er niet tegen om in weer en wind buiten te liggen. Daarom biedt Overstock Garden, de Belgische marktleider in tuinmeubilair, outdoor kussens die het hele seizoen buiten kunnen blijven liggen. Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan?

Met de outdoor kussens van Overstock Garden haal je het maximum uit jouw terras het hele jaar door. De Belgische marktleider in tuinmeubilair biedt maar liefst 6 verschillende kwaliteiten outdoor kussens aan, waaronder de Rolls-Roys van het assortiment: de All Weather Sunbrella-kussens. Naast het sneldrogende schuimkussen wordt voor de All Weather-kussens Sunbrella -synthetische acrylvezel- gebruikt dat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. De aangename en comfortabele stof is niet enkel water- en vlekkenafstotend maar ook kleurvast, ademend, schimmelwerend, bijzonder slijtvast én onderhoudsvriendelijk.

Voor jonge starters die liever niet te veel willen uitgeven en het niet erg vinden om de kussens op te bergen bij regenweer, kunnen het terras alsnog volledig pimpen met de modieuze outdoor kussens van het Weather+ -gamma. Deze bestaan eveneens uit een schuimkussen met daarrond een waterafstotende hoes. Deze hoes bevat ook nog eens 4 verschillende soorten afwerkingsmaterialen zoals Textilene, Softtextilene, Softtouch en Sunbrella uiteraard!

Ontdek nu het hele gamma en kies je eigen kussens voor een stijlvol en kleurvast totaalplaatje van jouw terras.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072