Het Fit&Fabulous event: een ware vitamineboost richting de lente

Dat sporten en gezond eten ook leuk kan zijn, dat bewijst Ring Shopping Kortrijk dit jaar voor de tweede keer! Om jou op weg te helpen organiseert het winkelcentrum een experience event genaamd Fit & Fabulous. Na een succesvolle eerste editie waar bekende foodies Julie Van Kerckhove en Claudia Van Avermaet hun tips & tricks deelden met hun publiek om gezonder én lekker te koken, zullen dit jaar ook enkele bekende health coaches hun opkomst maken. Een vitamineboost richting de lente, dat is de boodschap van het Fit & Fabulous event! Kom dit event zeker ontdekken tussen 7 en 21 maart 2020 in de Ring Shopping Kortrijk.

Het is het pérfect moment om je eigen mocktails te creëeren samen met Thermomix, kennis te maken met de Purasana-producten of laat je door de sportieve foodies Steffi Vertreist, An Block en Margot Hallemans meenemen op een sportieve en culinaire reis. Van mindfulness workshops tot je eigen smoothie maken op een smoothie-bike. 

Doe mee aan vegan workshops en leer nieuwe creaties kennen onder leiding van Plant-Tribe. Gewoon een leuk dagje weg met je partner of vrienden? Kom dan leuke foto’s nemen in onze photobooth met of zonder onze Miss België, niemand minder dan Celine Van Ouytsel. Ook kinderen zijn welkom in onze kids cooking classes. Recreatie gegarandeerd voor klein en groot!

Dit healthy event is helemaal gratis dus geen reden om thuis te blijven! Voor sommige workshops moet je je wel op voorhand inschrijven. Een workshop kost €10 maar dit bedrag krijg je na de sessie terug in de vorm van een Ring Shopping gift card zodat je achteraf gezellig kan shoppen En ontdek méér dan 90 winkels en restaurant onder één dak! Helemaal klaar om je lichaam de nodige vitamineboost te geven?

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072