Home plissé by Issey Miyake

Aziatische mode op haar best best. Dat is Issey Miyake en ook voor de heren tekende het fashion brein een unieke collectie uit, meerbepaald de ‘HOMME PLISSÉ’ lijn.

Dit innoverende en nieuwe concept van kleding voor de hedendaagse mens werd mogelijk gemaakt door de ontwikkeling van de oorspronkelijke vouwtechnologie van Issey Miyake.

De lijn koos niet alleen voor de rimpel-bestendige sneldrogend weefsels, maar voorkomt ook dat dankzij de plooien de kleding zich vasthoudt aan de huid. Als gevolg hiervan zijn de kleren comfortabel, gemakkelijk te verzorgen en ongelooflijk luchtig.

Naast het oorspronkelijke ISSEY MIYAKE "pleating" proces waarbij het plooien plaatsvindt nadat het kledingstuk geknipt en genaaid wordt tot de uiteindelijke vorm, zijn sommige producten van deze lijn genaaid nadat de stof is geplooid. Dit proces zorgt voor een architectonische structuur en geeft de kleding prachtige vormen en accentueert hun functionaliteit.

Het doel van Homme Plissé is om kleding actief en dynamisch te maken voor de drager en de nieuwe mogelijkheden uitnodigend maken. De collectie bestaat uit polo’s, jassen en broeken die uitzonderlijk uniek en luchtig zijn.

Wie de Homme plissé collectie van dichtbij wilt bewonderen en natuurlijk wilt aanpassen, kan hiervoor terecht in een grotesk, geklasseerd gebouw uit de 16de eeuw aan de Eiermarkt in Anywerpen waar de gloednieuwe Issey Miyake shop gevestigd is. Het historische gebouw kreeg een hypermoderne twist door haar glazen wand en zicht op een rustiek binnenkoertje en lokt je instant naar binnen om het rustgevende interieur te ontdekken…en verliefd te worden op de Avant-garde Oosterse ontwerpen.

Eiermarkt 17
2000 Antwerpen
Tel: 03 232 58 01
www.isseymiyake.com

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072