Humgy maakt productiviteit hip met uniek concept en nieuwe coworking space

Humgy is de eerste coworking space in België die focust op een betere work-lifebalans en verhoogde productiviteit. Humgy is een initiatief van twee jonge Antwerpse ondernemers die een heuse mindshift willen brengen in de manier waarop we momenteel werken. Op 16 mei opende Humgy een tweede locatie op Antwerpen-Zuid, naast haar huidige locatie aan de Boerentoren.

Humgy begon onder de naam StartBloc met vier jonge ondernemersvrienden die samen een kantoorruimte zochten voor hun individuele projecten. Het idee voor een volwaardige coworking space groeide al snel, door de grote vraag van andere ondernemers. Founders Bart Bencivenni en Olivier Kegels, beiden 24, gingen uiteindelijk met zijn tweeën verder en zijn vastbesloten om hun project verder uit te bouwen en hun visie op productiviteit verder te verspreiden. De gemiddelde werknemer is slechts 2 uur en 53 minuten per dag echt productief, maar spendeert wel meer dan 8 uur op kantoor. Humgy creëert met haar coworking spaces een 360° lifestyle waarin efficiënt werken en je goed voelen optimaal gestimuleerd wordt.

Humgy is een samentrekking van ‘human energy’ en optimaliseert deze zodat professionals het meeste uit hun werk kunnen halen op een gezonde manier. Deze visie is gestoeld op drie elementen — focus, structuur en energie — die samen de sleutel tot een productieve werkdag vormen. De coworking spaces werden ontworpen met deze elementen in het achterhoofd om een gestructureerde workflow met voldoende rust te garanderen. De Humgy spaces zijn stimulerende plekken waar productiviteit wordt aangemoedigd door middel van slim, hip design. Zo is er bijvoorbeeld een ‘deep work room’ waar je jezelf helemaal kan afzonderen om je toe te leggen op belangrijke zaken en een ‘zen zone’ om tot rust te komen met yoga of een motiverende podcast.

http://www.theoneswhodream.org/humgy/

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072