Intimacy

INTIMACY MEN: EEN ODE AAN DE MODERNE MAN

Intimacy brengt zijn allereerste mannenparfum op de markt. Een gloednieuw hoofdstuk aan het verhaal dat begon in september 2016. De essentie van het parfum? Een gevoel van luxe op een doordeweekse dag.

Intimacy

Intimacy

François Robert creëert met Intimacy Men een krachtig en mysterieus parfum dat ons uitnodigt op een overweldigende reis van ultieme vrijheid. Hij houdt van tijdloze klassiekers, kwaliteit en heeft oog voor details. Een man die zichzelf heruitvindt, maar dat niet doet aan de hand van trends. Hij vertrouwt op zijn klassiekers en gelooft in zichzelf.

'For the first masculine frangrance for INTIMACY, I wanted to create a new classic for men. Elegant and sophisticated with a unique green fresh floral accord to please men of all ages. Neither heavy nor sweet, just the right balance between fresh, floral and woody notes. A fragrance with a signature you will not get tired of wearing. Addictive by its perfect balance of all the ingredients', aldus François Robert.

Intimacy

Intimacy flacon

Intimacy Men is een frisse mengeling van bergamot, roze peper, nootmuskaat en cederhout. Het hart is de ster van de geursensatie, met kruidige noten van kardemom en steranijs die in balans gebracht wordt door subtiele violet en groene basilicum. Een warme basis van patchoeli, vetiver en leder vervolledigen de brute maar verfrissende sensatie.

Intimacy

Intimacy aanbod

Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL vanaf 1 november 2018.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072