Investeer deze zomer in een gezonde haarbos met Carpe Clinic

Op ons maandelijks bezoek aan de kapper, is het nog even wachten maar dat betekent niet dat we ons haar niet al de verzorging vitamineboost kunnen geven die ze nu nodig heeft. Wie wilt investeren in een weelderige haarbos, start zijn behandeling dan ook best voor het volop zomer is. Carpe Clinic, het Antwerpse gespecialiseerde, esthetische centrum voor zowel het gelaat als het lichaam, combineert samen met haar team van artsen en skin experten al 25 jaar lang medische kennis met baanbrekende behandelmethodes en dit met de meest vooruitstrevende apparatuur. 

Naast de verschillende lichaams-en gelaatsbehandelingen is Carpe Clinic tevens gekend voor haar gespecialiseerde haarkliniek waar voor elke patiënt met een zekere haarproblematiek een gepersonaliseerd en non-invasieve haarbehandeling wordt uitgewerkt. De haarprikmethode en vitaminecocktail op basis van zowel natuurlijke bouwstoffen als het eigen bloedplasma, zijn er slechts enkelen van.  Innovatief is dat Carpe Clinic nu ook gebruik maakt van een genetische test die de oorsprong van het haarverlies kan definiëren, met daaraan gekoppeld een adequate behandeling. 

Zeer populair is de injectie van een op-maat-gemaakte vitaminecocktail gevolgd door een PRP-behandeling. Hierbij wordt er via een standaard bloedname een bepaalde hoeveelheid van het eigen bloed afgenomen. Dit bloed ondergaat een procedure in een centrifuge waarbij de plaatjes met groeifactoren gescheiden worden van de rode bloedlichaampjes. Vervolgens worden er micro-injecties met PRP in de hoofdhuid gegeven. Een injectie met plaatjes rijk plasma weet zo op weefselniveau de groeifactoren concentratie te verhogen en geeft verbeterde weefsel-genezing waardoor het haar zich herstelt en een stimulatieproces bij haaruitval of beginnende kaalheid op gang wordt gewekt

“Het op voorhand bepalen van het aantal  en de aard van behandelingen is zeer individueel. Doorgaans mogen we wel constateren dat mannen moeilijker te behandelen zijn dan vrouwen omdat er bij mannen minder mogelijkheden bestaan op hormonaal vlak. Je kan het mannelijk hormoon wat blokkeren op de hoofdhuid maar niet in het ganse lichaam terwijl dat bij de vrouw wel mogelijk is. De meest doeltreffende aanpak is wanneer er erfelijke patronen op het vlak van het haar bestaan, deze zo snel mogelijk met een genetische test te traceren en de behandeling aan te vangen om zo de haarproblematiek  beter onder controle te houden”, vertelt Dr. Van Riet.

www.carpe.be

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072