Kleurrijk audiomerk Fresh ’n Rebel lanceert nieuwe lijn voor in huis Portable Speaker ‘Soul’ verkrijgbaar in kleuren voor ieder interieur

Dat interieurstyling niet stopt bij nieuwe kussens op de bank is voor Fresh ’n Rebel de reden van bestaan. Ook speakers moeten een fashionable design en vooral kleur hebben. Na een aantal succesvolle kleurlijnen introduceert Fresh ’n Rebel een nieuwe wintercollectie. Opvallend is de Soul: een staande portable speaker verkrijgbaar in 7 warme kleuren geïnspireerd door de natuur. Van Silky Sand tot Storm Grey en Safari Red: er is voor ieder huishouden een perfecte match.

Het pronkstuk uit de collectie is de eerste Fresh ’n Rebel portable speaker: Soul. Een mooie toevoeging aan ieder interieur. Door een speciale hoek van 12 graden kan het geluid alle hoeken van de ruimte bereiken. Met een helder geluid en diepe bass kan Soul de ruimte vullen voor een feestje maar ook rustige achtergrondmuziek goed afspelen. Door twee Soul speakers te koppelen via Blue-tooth, ontstaat er stereogeluid. Portable speakers zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Met het thuiswerken in de lockdowns werd het ‘meenemen’ van muziek naar iedere ruimte in huis steeds meer gewenst. Van zolder tot slaapkamer, keuken of schuur: muziek helpt ons door de dag. Zelfs met buiten werken of relaxen is muziek een must. Soul is waterproof en kan dus ook een buitje hebben. De speaker heeft 15 uur wireless playtime: handig voor als de speaker een keer mee naar buiten gaat. Deze Soul is je ultieme indoor accessoire tijdens deze koude dagen.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072