Lancering de nieuwe The Gay Issue

Who run the world? Gays!

Wat is er leuker dan een tijdschrift dat zich focust op alle mannen? De lancering van onze nieuwe editie van The Gay Issue natuurlijk! Om je even wat visuals te geven moet je denken aan oesters, bubbels, prachtige diamanten kroonluchters, tuna sticks, party muziek en crème de la crème aanwezigen. Een hele avond dansen op de leukste beats van DJ Rose met gasten zoals Gordon, Matthias Geerts en Paul Schulten. En zelfs de babyfluisteraar himself, Derek Ogilvie!

The New Gay Issue

Op 22 maart 2017 vond de lancering van de nieuwe The Gay Issue plaats in Admiraliteit Bar & Kitchen in Rotterdam. Een prachtige locatie dat uitstraalt waar The Gay Issue voor staat: klasse en gezelligheid. Dit exclusieve event stond helemaal in het teken van de nieuwste editie met als covermodel man candy Michel Pinheiro, een internationaal Braziliaans topmodel. Het geheel werd tot in de puntjes verzorgd door onze hoofdredactrice Brigitte Midavaine en het hele team. Een superleuke goodiebag mocht zeker niet ontbreken tijdens dit spetterende event! De goodiebag was gevuld met geweldige producten van Liefmans, Warsteiner, Strongbow, Sappi Rotterdam, Bedouin Parfums, Oral-B, Vitaminstore, Kruidvat, TwisteaThe Villa en natuurlijk de prachtige nieuwe editie van The Gay Issue.

https://www.instagram.com/p/BR-poyyAOdT/?taken-by=thegayissue

Het event was een zeer groot succes met veel positieve feedback. Er werd veel gelachen, geproost en gespeecht. Met het event werd ook meteen een aandachtspunt naar voren gebracht: je bent niet anders als je gay bent, iedereen hoort er gewoon bij. Toch wel één van de belangrijkste steunpilaren die we als blad meedragen. Tenslotte houden we van mannen, alle mannen! Het event was zo succesvol dat The Gay Issue een vermelding kreeg op het SBS 6 Shownieuws, now those are some goals! Hieronder zie je enkele happy genodigden.

https://www.instagram.com/p/BSCERu2BIgc/?taken-by=rafvp

https://www.instagram.com/p/BR-ggtIAUg2/?taken-by=matthiasgeerts

https://www.instagram.com/p/BR9JbunAHGI/?taken-by=koenpietervandijk

https://www.instagram.com/p/BR9Oz5QDKqp/?taken-by=gijsbregt

 

 

 

Sneak preview

In onze nieuwste editie vind je onder andere een diepgaand interview met Gordon over zijn leven als single man. Of heb je altijd al willen weten hoe het leven van een bekende blogger er aan toe gaat? De bekendste blogger van België, Matthias Geerts, legt het je allemaal uit! Natuurlijk is er voor ieder wat wils, dus waar wacht je nog op? Verdiep je in de nieuwe editie van The Gay Issue, hij ligt nu in de winkel! And let’s be honest, kun jij aan Michel weerstaan?

https://www.instagram.com/p/BR26NYlAccV/?taken-by=thegayissue

Onze eregast Gordon pronkte trouwens niet enkel in ons magazine! #HelemaalHot

Weekend

Privé

 

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072