Lidl's Christmas

LIDL'S CHRISTMAS POP-UP STORE

Dat de Meir in Antwerpen de place to be is om volledig ondergedompeld te worden in kerstsfeer, weet iedere fan van de feestperiode. Vanaf vandaag breidt die kerstsfeer uit met de exclusieve Lidl's Christmas pop-up store. Een heus kerstwalhalla met een overload aan kerstspullen. 

Lidl's Christmas

Kan je niet genoeg krijgen van die warme kerstsfeer? Spring dan zeker eens binnen in de pop-up Christmas store van Lidl. Voor de gelegenheid haalde Lidl zijn online winkel even offline en stelt in de pop-up store de leukste kerstcadeaus voor hem en voor haar, maar ook voor de kids voor. Bij het binnenkomen krijg je een lijstje waar je al je wensen kan opschrijven. Die wensen kan je achteraf bestellen via een van de iPads en vier dagen later krijg je je bestelling thuis aan. Geen gedoe meer met honderden zakken vol kerstcadeaus die het onmogelijk maken om nog te genieten van het kerstshoppen!

Lidl's Christmas

Tussen de kerstballen, kersttruien en kerstpantoffels, vind je op de bovenverdieping ook een mega gezellige koffiehoek. Even bekomen van dat dagje kerstshoppen? Lidl zorgt voor een lekkere opwarmer met een dessertje erbij. Jammer genoeg zou een pop-up store geen pop-up store zijn als hij niet voor een korte tijd zou blijven. Haast je daarom tot en met volgende week zaterdag (24 november) tot bij de store vooraleer hij weer weg is!

Lidl's ChristmasLidl's ChristmasNu al kerstshoppen bij Lidl? Ga naar de online Christmas store!

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072