Luxhome, meer dan interieur

Luxhome. De naam zegt het zelf al: luxe in je huis brengen. Luxhome realiseert sfeer, klasse en functionaliteit op een hoogstpersoonlijke manier en maakt van jouw huis een thuis. Het begon allemaal bij de vader van Pieter Dhaenens. Pieter zet nu zelf vol trots de zaak voort.

Meer dan interieur

Pieter Dhaenens is een sportieve, prille 50+ ondernemer die Luxhome, de zaak die zijn vader uit de grond stampte, verder zet. Dat begon in 1970, toen vader Dhaenens, samen met een collega van zijn toenmalig werk, het wilde idee kreeg een eigen zaak te starten in luxueuze interieurs. Zo gezegd, zo gedaan, blijkt want Luxhome is al 48 jaar een vaste waarde. Waar Luxhome voor staat? Doordacht en persoonlijk maatwerk leveren met een luxueuze touch.

In een periode waar de ene interieurwinkel na de andere zich uit de grond ontpopt, moet je je kunnen onderscheiden. ‘Luxhome laat zich onderscheiden door de collega’s die instaan voor hun eigen ontwerp, eigen productie en plaatsing van interieurmaatwerk op maat van de wensen van de bouwheer. Doordat we project per project uitwerken, de tijd nemen om te ontwerpen en niet enkel en alleen het kastenwerk zien, maar ook kijken naar een totaalbeleving van een ruimte en dat visualiseren met de rendervoorstellingen, creëren we onze eigen identiteit. Eigen ontwerp, uitgewerkt in eigen atelier en eigen plaatsingsdienst.’

aldus Pieter Dhaenens. Een marmeren blad in je keuken? Of toch liever een houten? Alles kies je zelf tot in het kleinste detail. Je maakt het zo persoonlijk als je zelf wil. Maar, als je het zelf niet goed weet, is ook Pieter een bron van inspiratie. ‘Inspiratie haal ik vooral uit Social Media, bezoek aan Nationale en Internationale beurzen of bezoekjes aan grootsteden. Daar ga ik heen om de nieuwe trends en tendensen aan te voelen.’

Luxhome is er voor iedereen die graag zijn eigen interieur vertaald ziet in maatwerk aangepast aan de persoonlijke noden en wensen. Luxhome is er ook voor de bouwheren die interieurmaatwerk zien als een verlengde van de architectuur van hun woning.

Zin gekregen om je interieur te vernieuwen? Dan kan je altijd een kijkje nemen op www.luxhome.be of in de showroom in Gavere.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072