Marcelo Ballardin en Sergio Herman zijn eindelijk weer op tv

Wat als twee sterrenchefs bij jou thuis zouden komen dineren? Daar draait het om in de lekkerste wedstrijd van Vlaanderen die vanavond van start zal gaan. Tien gepassioneerde hobbykokduo's nodigen elkaar thuis uit voor een driegangenmenu naar keuze en worden beoordeeld door elkaar én door sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin. 

Marcelo groeide op in Brazilië met zijn Italiaanse vader en Braziliaanse moeder. Voor hij zijn culinair parcours begon, reisde hij rond langs Florida en Italië om iets te betekenen in de muziekwereld. Wanneer hij er de liefde tegenkwam, verhuisde hij nadien naar Gent. Hij leerde in sneltempo de taal spreken en startte een opleiding Biologie. Hij was pas 28 toen hij besloot om een culinair pad in te slaan en de koksopleiding in Londen te starten bij ‘Le Cordon Bleu’. Daarna ging hij bij de beste chefs aan de slag; eerst bij ‘Hertog Jan’ in Brugge en vervolgens bij ‘Pure C’ in Cadzand van – jawel – Sergio Herman. In 2014 opende Marcelo zijn eigen restaurant ‘OAK’ in Gent. Drie jaar later kreeg hij zijn eerste Michelinster en scoorde hij 16/20 in de gids van Gault&Millau. Koken dat kan hij zeker en vast!

Je kan deze hotties vanavond alvast spotten om 20u35 op VTM in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’.

Maar wil jij Marcelo Ballardin ook in het echt aan het werk zien? Kom dan zeker op 22 en/of 23 maart naar de Eskimofabriek in Gent. En geniet van een lekker hapje en een drankje terwijl je kijkt hoe Marcelo voor jou kookt. Nadien kan je lekker losgaan op heerlijke muziek. Heter dan dat wordt het niet!

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072