Martine Prenen lanceert prettig gestoorde theatermonoloog over gezond leven (en niet perfect hoeven te zijn)…

Afgelopen dinsdag gaf TV-persoonlijkheid en gezondheidsgoeroe Martine Prenen officieel het startschot van haar allereerste theatermonoloog die ze (hoe kan het anders) ‘De Gezonde Vrouw’ doopte. Zo zet ze naast haar bestsellerboeken over healthy living, nu ook op het theaterpodium haar zoektocht naar een gezond én plezierig leven verder.

 

De mediamadam transformeerde zich tot een volwaardige comédienne alsof ze haar ganse carrière nooit iets anders had gedaan.

De verhalen over haar verslaving aan vettig eten tot de onzichtbare wasmand in haar huis en onze op hol geslagen hormonen zijn herkenbaar voor iedereen. Om goed te laten zien hoe je spijsvertering werkt en hoe het komt dat we soms gewoon zin hebben in ongezonde dingen kleurt ze letterlijk buiten de lijntjes en geeft ze je een kijkje in haar lichaam door letterlijk in verschillende hilarische gedaantes tekruipen.

 

Maar laat je niet misleiden want de theatervoorstelling mag dan wel ‘de Gezonde Vrouw’ heten. Prenen haalt verscheidene topics aan gaande van stress, hormonen en verslavingen waar zowel de dames als de heren van alle drie de generaties zich in zullen herkennen. ‘

De Gezonde Vrouw’ ging samen met haar nieuwste boek in première genaamd: ’t zijn de hormonen’, dat sinds 15 oktober in de winkels ligt en dat een mooie aanvulling vormt op het theaterstuk.Je theaterzitje met de ganse familie boeken, kan via www.degezondevrouw.be

Wij weten weer wat te doen deze wintermaanden….

 

 

 

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072