Master of Time: een lichaamsbehandeling die je doet herleven

Valmont Spa in The Setai, Miami Beach die afgelopen december werd geopend, heeft net zijn kenmerkende luxe behandeling uitgebracht: Master of Time. Deze voedende, revitaliserende en verstevigende 100 minuten durende anti-aging lichaamsbehandeling, exclusief ontworpen voor het legendarische 5-sterren resort South Beach, is voorzien van de meest geavanceerde producten en geavanceerde technieken van het prestigieuze Zwitserse merk Valmont. Master of Time biedt een compleet nieuw aanbod aan gezichts- en lichaamsbehandelingen, waaronder een aangepaste modelleringsmassage, geïnspireerd op een Japanse techniek genaamd Kobido, de traditionele verjongingskunst voor vrouwen in de Archipel.

Valmont Spa in The Setai, biedt Miami Beach behandelingen aan die gebaseerd zijn op de lijnen van het beroemde Zwitserse huis. Als erfgenaam van de Zwitserse medische traditie put dit baanbrekende merk uit de natuurlijke bronnen van zijn geboorteland en de nieuwste ontwikkelingen in de cellulaire cosmetica om de ultieme anti-verouderingsbehandeling te bieden.

Valmont For the Spa in The Setai, Miami Beach, omvat vier privé-suites die elk plaats bieden aan maximaal twee personen. In Aziatische stijl, net als het hele hotel, bieden ze uitzicht op de oceaan en op de drie zwembaden van het hotel, en beschikken ze over een eigen badkamer en stoombad. Er is ook een boetiek met producten uit de drie Valmont-lijnen zoals Valmont beauty care, Élixir des Glaciers en geuren van Storie Veneziane. Setai, Miami Beach, ligt aan het strand en is een ware oase van rust, ideaal voor een ontspannen uitje in het hart van de bruisende wijk South Beach.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072