De nieuwe Mister Gay Belgium 2017

Weer een stap dichter bij gelijkheid

https://www.instagram.com/p/BUWCqhdhwHK/?taken-by=mrgaybelgium

De aanvaarding van de LGBTQ-gemeenschap blijft een gevoelig onderwerp, ook binnen de huidige samenleving zijn ze nog steeds niet volledig geaccepteerd. Daarom probeert Bram Bierkens met zijn Mister Gay Belgium verkiezing daar verandering in te brengen. In tegenstelling tot andere verkiezingen, draait het hier niet enkel om de looks maar ook om de brains. Vorig jaar won Raf Van Puymbroeck deze eretitel, hij concentreerde zich met zijn campagne op de rechten van de LGBT-gemeenschap binnen de sportwereld. Ook scoorde Raf internationaal en won hij de titel van Mister Gay Europe en de derde plaats op de Mister Gay World verkiezing.

https://www.instagram.com/p/BUkNJ6WBGFr/?taken-by=rafvp

BV takeover

Afgelopen weekend vond de vijfde verkiezing van Mister Gay Belgium plaats in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Maandenlang hebben de twaalf finalisten zich voorbereid op deze zenuwslopende dag. De voorbereidingen uitten zich in een vragenronde, een Mister Gay Belgium examen en verbazingwekkende danspasjes. In de jury zetelden tal van BV’s zoals Jean-Marie Pfaff, Hilde De Baerdemaeker, Sven De Ridder, Rob Vanoudenhoven, Stefaan Degand, Josje Huisman, Jacky Lafon, Lesley-Ann Poppe en Slongs Dievanongs. Ex-blondie van K3, Josje, stal de show in een regenboog glitterpak uit de mannencollectie van Ashish. Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) was de juryvoorzitter van de avond, ze beloofde zich meer in te zetten voor het nodige bewustzijn omtrent de LGBTQ-gemeenschap binnen scholen.

Van student tot Mister Gay Belgium

Dankzij de perfecte organisatie van de avond werd je meegesleept in het verhaal van elke finalist en voor dat we het wisten was daar de nagelbijtende titeluitreiking. De winnaar ging naar huis met een prijzenpakket van maar liefst tienduizend euro! Raf Van Puymbroeck, de winnaar van vorig jaar, gaf een emotionele afscheidsspeech waarbij hij terugblikte op zijn succesvol jaar als ambassadeur van de holebigemeenschap.  De winnaar van dit jaar is Jaimie Deblieck, een 18-jarige West-Vlaming uit Roeselare. Jamie studeerde Tuinbouw en zit momenteel in een specialisatiejaar Tuinaanleg en -onderhoud. Hij wilt het opnemen voor holebi’s en transgenders op de werkvloer, wat nog vaak een gevoelig onderwerp is. Eerste ereheer werd lifestylecoach Gerrit Noerens uit Welle, gevolgd door student Ergotherapie Ignace De Wolf. Proficiat guys!

https://www.instagram.com/p/BUpQUGDBz7_/?taken-by=mrgaybelgium

https://www.instagram.com/p/BUnPA0th-a1/?taken-by=rafvp

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072