MOËT & CHANDON CANAL HOUSE OPENT DEUREN IN AMSTERDAM

é gelegenheid voor een intieme champagne experience waar samenzijn, sprankeling en toasten voor een goed doel centraal staan 

Moët & Chandon, brengt deze feestdagen een ode aan de vreugde van het samenzijn.Op 11 december opent het prestigieuze champagnemerk een exclusief champagnehuis aan de Amsterdamse Herengracht: Moët & Chandon Canal House. Een pop-up in een statig grachtenpand waar Moët & Chandon haar savoir-fête eer aan doet door de meest bruisende momenten samen te vieren. Moët & Chandon zal de magie van haar exquise champagne naar voren laten komen tijdens verschillende tastings en activiteiten zoals masterclasses en huiskamerconcerten. Aan de champagnebar, het hart van het huis, drink je een glas Moët Impérial en bescherm je hiermee één vierkante meter natuur via EarthToday. Hiermee laat Moët & Chandon zien dat ze zich inzetten voor de bescherming van het terroir van de Champagnestreek en de rest van de planeet.

EEN BRUISEND GRACHTENPAND

Aan de Amsterdamse Herengracht 433 bevindt zich vanaf 11 december het Moët & Chandon Canal House. De pop-up champagne experience vindt plaats in Chapter 4 van The Collection. The Collection is een verzameling van 11 hoogwaardige, historische kantoorgebouwen in de binnenstad van Amsterdam. Ze bieden high end kantoorruimtes gekoppeld aan ongeëvenaard netwerk van diensten en voorzieningen met een hospitality gedreven beleving. De locatie op de Herengracht, om de hoek van Leidsestraat wordt in de december omgetoverd tot een champagne experience waar je kunt genieten van een heerlijk glas champagne, maar ook meer te weten kunt komen over de beroemde bubbels. Het Moët & Chandon Canal House is van 11 tot en met 21 december te bezoeken. Het bruisende middelpunt van het pand is de champagnebar. Hier kun je onder het genot van heerlijke hapjes genieten van een glas champagne. De openingstijden zijn van 16.00-00.00 uur. Loop spontaan naar binnen of reserveer een plekje viawww.pressforchampagne.com.

TASTINGS & HUISKAMERCONCERTEN

Moët & Chandon beheerst als geen ander de kunst van het vieren. Je bent van harte welkom voor een heerlijk glas champagne in de bar in de woonkamer, maar je kunt ook tickets boeken voor een tasting door een gerenommeerde sommelier of één van de tailor-made experience sessies door diverse ambassadeurs van Moët & Chandon. Hoe bijzonder is het om verschillende soorten champagne van Moët & Chandon te mogen proeven met uitleg over alles wat er achter de bubbels schuilgaat terwijl je uitkijkt over de prachtige Amsterdamse grachten. Ideaal om voor het kerstdiner en oudjaarsavond uit te zoeken welke champagne jij het lekkerste vindt. Of reserveer een plekje voor een live huiskamerconcert door Alain Clark of Yuki Indy of een masterclass van onder meer Anke de Jong, Danie Bles, Ronald van der Kemp en Ron Simpson met interessante insights over mode, ondernemen en de wereld van magazines.

TOAST FOR A CAUSE

Moët & Chandon nodigt alle aanwezigen op hun eigen sprankelende evenementen over heel de wereld uit om, voortbordurend op hun traditie van grandeur en generositeit, het champagneglas te heffen en zich aan te sluiten bij het liefdadigheidsinitiatief ‘Toast for a Cause’. Een initiatief dat in 2009 op de rode loper van Hollywood voor het eerst het levenslicht zag.  Iedere toost die door een vriend van het champagnehuis wordt uitgebracht, staat symbool voor een reden om saamhorigheid te vieren.  Dit jaar wordt er bij iedere toost die wordt uitgebracht ook een donatie geschonken aan een lokale organisatie die zich bezighoudt met het behoud van biodiversiteit. Voor Nederland is datEarthToday. EarthToday is een grootschalig initiatief om de aarde meter voor meter te beschermen. Voor slechts € 1,20 kun je via EarthToday één vierkante meter natuur beschermen. Voor elk glas dat gedronken wordt in het Moët & Chandon Canal House schenkt Moët & Chandon dat bedrag aan EarthToday en wordt er dan ook een vierkante meter natuur beschermd. Zo zet Moët & Chandon zich in voor de bescherming van niet alleen het terroir van de Champagnestreek maar ook de rest van de planeet.

OPENINGSTIJDEN & RESERVEREN

Zaterdag 11 december tot en met dinsdag 21 december van 16.00 - 00.00 uur.
Proeverijen vinden plaats in de weekenden vanaf 18.00 uur en zijn alleen vooraf te boeken.
Informatie over de evenementen en kaartverkoop hiervan volgt later. Je kunt dit volgen viawww.pressforchampagne.com
Moët & Chandon Canal House volgt de RIVM corona-richtlijnen en maatregelen die op dat moment gelden. Houdt de website www.pressforchampagne.com dan ook goed in de gaten wat betreft openingstijden

#ToastwithMoet
#MoetEffervescence

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072