Nespresso pakt uit met nieuw winkelconcept: Nepresso Boutique

Koffiegigant Nespresso staat erom bekend klanten hét luxueuze shopgevoel te willen geven. Ze zien bezoekers als gast in plaats van als klant. Nespresso benadrukt het VIP-gevoel door een heel nieuwe winkelervaring te lanceren in ons land, de Boutiques. Koffieliefhebbers, allen daarheen!

Nespresso verwelkomt je graag in een gezellige, luxueuze koffiewereld die volledig draait rond beleving, workshops en tastings. Je ontdekt de beroemde Nespresso-koffie op een heel nieuwe manier. Ze maken gebruik van vier nieuwe koffie-ervaringen: zintuiglijke verwelkoming, ontdekken en proeven bij de Bar, barista basics in de Lab Kitchen en masterclasses.

Verken de Boutiques volledig op je eigen tempo. No rush, je hoeft zelfs niet aan te schuiven aan kassa’s! Een koffiespecialist helpt en begeleid je waar nodig.

Na de opening van de allereerste Nespresso Boutique in Leuven, zijn nu ook grootsteden Antwerpen en Luik aan de beurt. Leuven kreeg de grote primeur. De stad kreeg dé allereerste Nespresso Boutique in België.

Koffielovers kunnen al wel kennismaken met de pop-up Boutiques in Antwerpen en Luik. Komend najaar zullen er nieuwe échte Boutiques verschijnen. De locaties blijven voorlopig nog geheim. Dat is nog niet alles! Er zullen ook nog extra tijdelijke pop-upstores verschijnen in Belux, namelijk in Brugge, Charleroi en in Luxemburg.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072