l'occitane amandel scrub

Ontdek de nieuwe l'Occitane Crunchy Muesli Scrub Amandel

De warme zomermaanden zijn in het aanzicht, hét ideale moment dus om je huid lente-klaar te maken. Verwen je huid daarom af en toe met de nieuwe Crunchy Muesli Scrub Amandel van L’Occitane. Je huid gaat je ervoor bedanken!

De Crunchy Muesli Scrub Amandel van L’Occitane helpt je dode huidcellen weg te halen en je huid te laten ademen. Deze heerlijke scrub is gemaakt op basis van amandelschilfers, suiker en zijdezachte amandelolie die je zo vaak mag gebruiken als je wil, ook voor mensen met een gevoelige huid. Een puur natuurlijk genot!

Net zoals granola bij het ontbijt helpt ook de Crunchy Muesli Scrub Amandel je huid stralend gezond te houden. Door je huid regelmatig te scrubben met grove korrels wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor je huid een frisse en rozige teint krijgt die straalt van gezondheid. Deze formule verrijkt met amandelolie bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Liever een iets minder intense scrub? Meng dan de scrub met de Amandel Douche Olie. De zoete amandelgeur hult je huid de hele dag door in een heerlijk parfum.

Geniet van een lekker ontspannend moment samen met Crunchy Muesli Scrub Amandel… een scrub om in te bijten!

CRUNCHY MUESLI SCRUB AMANDEL 150 g – € 19 Het nieuwe product is verkrijgbaar in L’Occitane winkels en op https://be.loccitane.com vanaf 25 maart 2020

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072