Şugar komt naar Paradiso Amsterdam!

Paradiso Amsterdam haalt Şugar naar Nederland. Met 10 jaar ervaring op Pink Istanbul is Şugar een internationaal bekend feest, wat je zeker niet mag missen!

Şugar, een jaarlijks terugkerende open-minded clubnacht die diversiteit van de LGBTQIA+ sounds van Beiroet, Athene en Istanbul presenteert in alle zalen van Paradiso op zaterdag 13 april 2019.

Şugar haalt inspiratie uit een breder gebied, van Sofia tot Tel Aviv en van Belgrado tot Beiroet, van de Balkan tot het Midden Oosten. Het toont daarbij diversiteit uit deze scenes: van de leidende clubs waar populaire mainstream muziek te horen is tot de alternatieve, underground feestjes waar je niet zomaar binnenkomt. Muzikaal rijkt Şugar van elektronische, Arabische muziek tot pompende Turkpop en van Griekse çiftetelli tot hiphop beats uit het Midden-Oosten.

Met hun slogan ‘Remember the past, create te future’ blikt Şugar dit jaar terug naar de New Yorkse Stonewall-rellen, dat 50 jaar geleden plaats vond. In Nederland mogen we spreken van een tolorante LGBTQ+ emancipatie, maar dat is zeker niet overal op de wereld zo. Şugar verbindt mensen wereldwijd, om de LGBTQ+ community te omarmen.

 

Laat je inspireren door de verschillende muziekstijlen en feest mee op zaterdag 13 April in Paradiso Amsterdam!

 

Koop nu je kaarten op: https://www.ticketmaster.nl/event/shugar-tickets/236677

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072