Pockies: Valentines Pre-Spring Cleaning

Ondergoed is en blijft een populair Valentijns cadeau. Het is altijd leuk als we naar well-dressed billen kunnen kijken. Om het dit jaar wat specialer te maken, organiseren de mannen achter Pockies een soort ruildeal. In ruil voor een Björn Borg onderbroek van je geliefde, ontvangen de eerste 500 mensen een mega coole Pockies. Wie wil nu niet die ongelofelijk handige onderbroek met zakken??

LIFE’S TOO SHORT TO WEAR BORING UNDIES
Heeft je partner soms ook zo van die onderbroeken die hij fantastisch vind en jij liever ziet verdwijnen? Dit kan dankzij Pockies! De bedoeling van deze “underwear game” is dat je de Björn Borg onderbroek van je wederhelft probeert te stelen, verstuurt naar Pockies en zo gratis een nieuwe en mooiere onderbroek opgestuurd krijgt. We zorgen ervoor dat de eerste 500 ontevreden geliefden weer op die roze wolk belanden. Benieuwd of jij kans maakt? Raadpleeg de timer op hun ​website​!

WAAROM NU NET BJÖRN BORG?
Vele mensen vragen zich waarschijnlijk af waarom Pockies nu net een Björn Borg onderbroek in de plaats willen. Wel, het merk Björn Borg heeft ondertussen al veel billen voorzien van zijn onderbroeken en nu werd het tijd dat Pockies wat naamsbekendheid en waardering kreeg. Wees snel, overtuig anderen om hieraan mee te doen en hocus Pockies… Daar is je nieuwste undie!

OVER POCKIES:

Pockies begon in 2015 als een grap onder drie studenten. Een van de huidige eigenaren (Michiel Dicker) lag in een ‘normale’ boxershort op de bank. Toen hij nergens zijn telefoon kwijt kon vroeg hij zich hardop af: “Waarom hebben boxershorts geen zakken?” De andere twee eigenaren (Karel Bosman en Rob ten Hoove) zagen wel iets in het idee en het bedrijfje was geboren. Tegenwoordig hebben de mannen een webshop (met inmiddels meer dan 200.000 verkochte producten) en zijn ze druk bezig met de uitbreiding naar buitenlandse markten.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072