REIS LICHTER MET DE NIEUWE MONTBLANC #MY4810 LIGHT BAGAGE

Hey Hey, time for vacay! Klaar om je volgende bestemming te verkennen of een nieuwe cultuur op te snuiven, maar geen zin om met een zware trolley rond te zeulen? Dat kan!  Montblanc breidt zijn reisassortiment uit met nieuwe lichte trolleys. De nieuwe trolleys zijn een functionele én elegante reisoplossing voor zowel zaken- als gewone reizigers.

Terwijl een reis de geest en het lichaam kan verfrissen, levert zakenreizen onvergetelijke inzichten op en belooft ze verrijkende ontmoetingen. Naast het werk gaat het natuurlijk ook om het ontdekken van een nieuwe plek en het omzetten van elk mogelijk moment in een avontuur. De nieuwe Montblanc #MY4810 LIGHT trolley collectie is jouw ideale partner in crime voor dergelijke avonturen met zijn energieke, functionele ontwerp en opvallende glanzende oppervlakken.

WORK HARD, TRAVEL HARDER

De #MY4810 LIGHT trolley is door zijn eenvoudigheid en effectiviteit een betrouwbare reispartner die essentieel is voor iedere vakantieganger of zakenreiziger.  Met zijn zwarte glanzende buitenkant, lederen handvat en geruisloze wielen die 360° graden draaien wordt reizen praktisch en comfortabel.

Er zijn natuurlijk verschillende soorten reizen. Denk maar aan een ver oord, misschien wel een nachtvlucht of gewoon maar een weekendje weg. Het assortiment heeft voor ieder wat wils. Er zijn drie formaten beschikbaar om aan de behoefte van elke reiziger te voldoen: Compact, Cabin en Medium. Daarnaast kan elke trolley gepersonaliseerd worden met een label dat verkrijgbaar is in drie kleuren (zwart, blauw, rood). Pak je koffer in, neem je paspoort mee en vertrek naar de luchthaven. Met de Montblanc #MY4810 ben je ready for take off!

OVER MONTBLANC:

Synoniem met uitmuntendheid in vakmanschap en design, heeft Montblanc de grenzen van de innovatie verlegd sinds het huis in 1906 de schrijfcultuur voor het eerst revolutionair veranderde. Vernuft en verbeeldingskracht zijn nog steeds de drijvende krachten achter het huis, dat zijn vakmanschap in alle productcategorieën tot uitdrukking brengt: luxe schrijfinstrumenten, horloges, lederwaren, nieuwe technologieën en accessoires.  Reflecteren op de voortdurende missie om mooie producten te creëren die een leven lang meegaan, geboren uit gedurfde ideeën en deskundig gemaakt door de vaardigheden van de ambachtslieden. Met zijn oorsprong diep geworteld in de cultuur van het handschrift blijft Montblanc zijn culturele betrokkenheid over de hele wereld bevestigen.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072