Samata GOLDEN MILK: Gezondheid op de eerste plaats

Meet Samata, dé welzijnsdrank bij uitstek dat zijn fundamenten haalt uit een heerlijk traditioneel Ayurvedisch recept dat al eeuwen lang wordt gebruikt. De Golden Milk is doorheen de jaren alleen maar doeltreffender geworden dankzij de kennis van de moderne wetenschap. Dit welzijnspoeder stimuleert je humeur, vermindert stress, bevordert positieve gevoelens bij burn-out, depressie, ... Het zorgt ervoor dat je je beter in je vel voelt & helpt om algemene prestaties van je organisme te optimaliseren. Exact wat we nodg hebben dus in deze soms vage tijden.

De Samata samenstelling bestaan uit de meest natuurlijke en werkzame bestanddelen die één voor één een krachtige antioxiderende en anti-inflammatoire werking hebben op ons lichaam en geest. De voornaamste weldadige eigenschappen komen uit de kurkumawortel. Kurkuma in combinatie met de andere werkzame ingrediënten van deze drank stimuleert het immuunsysteem, heeft sterk ontsteking werende eigenschappen, verbetert de hersenfuncties en verhoogt de geheugencapaciteit.  De kurkuma bijvoorbeeld gecombineerd met piperine (zwarte peper), gember, plantaardige amandelmelk en kokosmelk geeft een fantastische gezondheidsdrank als resultaat

De mogelijkheden om Samata te drinken zijn ein-de-loos want het kan gedronken worden met water, melk alsook havermelk en sojamelk. Of je kan Samata toevoegen aan je yoghurt of havermout. Vandaag delen we ter inspiratie één van onze lievelingsreceptjes met jullie:

KICKSTART VAN DE DAG

Wat heb je nodig?

één handvol gojibessen, één handvol moerbeien en 1 eetlepel chiazaad

Deze 3 ingrediënten een nachtje laten ”weken” in een potje volle yoghurt

S ’morgens alles mixen samen met 1 zakje SAMATA en wat kokoswater bij.
Als topping een appeltje met schil gebakken in kokosolie afwerken met kokosbloemsuiker voor de mooie kleur en smaak.
Nog een beetje zonnebloempitten en pompoenpitten erop en het feest kan beginnen!

Wie dit welzijnsproduct wilt uittesten, kan terecht op www.vabeni.be. Gebruik de kortingscode MOJO10 voor 10% korting op het product.

Voor € 73 per stuk kan ook jij de Golden Milk van Samata zelf ervaren.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072