Sharingbox

De volledig aanpasbare photobooth die van jouw event een onvergetelijke ervaring maakt.

Sharingbox, dé nieuwste trend, is een veelgevraagde wanna have op allerlei soorten events. De unieke box werd speciaal ontworpen voor het ultieme gebruiksgemak. Zijn strakke, compacte en 100% klantgerichte design past perfect in elke omgeving en is eenvoudig te installeren, waar en wanneer je maar wil. Enkel een vrij stopcontact is nodig om het event een onvergetelijke ervaring te geven!

De Sharingbox kan gebruikt worden op iedere gelegenheid: de opening van een winkel, een productlancering of persevent, beurzen en exposities, bedrijfsevents & teambuilding, openbare events, noem maar op. Een voorbeeld hiervan waren de succesvolle Press Days van MaisonPR en MOJO, waar onze redactie op aanwezig was. Bezoekers konden kiezen tussen een enkele foto of een leuke collage, waarbij zelfs verschillende fotofilters toegevoegd konden worden. Na het invullen van een select aantal vraagjes, werd de foto fysiek afgedrukt en digitaal naar het eigen mailadres verzonden. Nadien werden ons snel de vele voordelen van dit sterk staaltje technologie duidelijk.

Door de gedeelde foto’s, wordt de zichtbaarheid van je event of eigen merken, onmiddellijk vergroot op social media. Gasten worden zo de ultieme ambassadeurs en er wordt meteen een grootse hype gecreëerd. Verder wordt er meteen een emotionele band met de bezoekers aangegaan, dankzij de rechtstreeks afgedrukte foto’s. Gasten maken plezier en gaan naar huis met een persoonlijk aandenken. Een win-win, want de organisator van het event heeft ook meteen een database aan nuttige informatie, gelinkt aan talloze emailadressen, die hij/zij na het event meteen kan contacteren.

Talloze grote merken en bedrijven hebben reeds gebruik gemaakt van de Sharingbox. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Kenzo, Coca Cola, Porsche, Urban Outfitters, Gato Negro en vele anderen.

Smile, click and print!

(Wat vind jij van de Sharingbox? We horen graag je mening!)

Adres:

Titanstraat 4, 2620 Hemiksem

Contact : info@sharingbox.be
Website : sharingbox.be

Sharingbox x GATO NEGRO

Sharingbox x GATO NEGRO

Sharingbox x KENZO

Sharingbox x KENZO

Sharingbox x GALERIES LAFAYETTE

Sharingbox x GALERIES LAFAYETTE

Sharingbox x MARIONNAUD

Sharingbox x MARIONNAUD

Sharingbox x PORSCHE

Sharingbox x PORSCHE

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072