Stay cool met de nieuwe collectie van BRAX GOLF: een perfect samenspel van fashion en comfort

Wil jij er graag fashionable uitzien maar is comfort ook een must voor jou? Dan hebben wij de perfecte combo voor jou! Ontdek snel de diverse BRAX GOLF Premium Sportswear Collection uitgevoerd in een innovatief design met maximale functionaliteit.

Het hoofd koel houden en voorkomen dat het zweet breekt is cruciaal om succesvol te zijn en niet alleen op de golfbaan. Voor de nieuwe BRAX GOLF collectie wordt gebruik gemaakt van SecoTec-garen, dat snel opdroogt en vocht van de huid absorbeert. Het resultaat is een verkoelend effect, zo blijf je gegarandeerd koel, zelfs tijdens de meest vurige inspanningen.

De BRAX GOLF collectie voldoet aan alle verwachtingen wat betreft de pasvorm en het materiaal: zachte, gebreide stukken en comfortabele broekmaterialen, gecombineerd met exclusief gemerceriseerd katoen en innovatief stretchcomfort. Het goed ontworpen kleurenconcept met rustige, intense tinten geeft alle collectiestukken ook een Italiaanse touch met een sportieve, elegante noot. Stijlvoller dan dit kun je niet verschijnen, zowel op als buiten de baan.

Een kennelijk samenspel van mode en sport want de individuele en innovatieve kleurconcepten van de nieuwe BRAX GOLF collectie bieden talrijke combinatiemogelijkheden. Deze kleurconcepten weerspiegelen een band met golf en geven ook een persoonlijk statement van individualiteit weer.

Finest Media House BV
Amersfoortseweg 94
3941 EP Doorn
Nederland
Tel. +31 (0) 6 22 460104
KvK-nummer: 84365072